Aflevering 13 met als gast Jeroen Boekhorst

Er staat weer een nieuwe podcast online. Met deze keer als gast Jeroen Boekhorst. Hij is programmeur van de dB’s in Utrecht en bovenal een groot muziekliefhebber. Hij neemt ons mee op zijn muzikale zoektocht naar de ultieme song met The Nubs, Statler Brothers, Howlin’ Rain, Sleaford Mods, Thee Headcoats, My Bloody Valentine, Purling Hiss en the Fall. Ik heb er van genoten om samen met hem plaatjes te draaien. Samen met Peter Weening (Vera Groningen) is hij mijn favoriete programmeur in Nederland. En hopelijk barst het concertseizoen weer snel los.

Aanvulling: in het programma ging het in het einde over Will Oldham. Hij heeft onder veel verschillende namen muziek uitgebracht. Zijn ‘soloproject’ waar ik niet op kon komen was natuurlijk Bonnie “Prince” Billy… Ik noemde dit een soloproject omdat ik het idee had dat hij ten tijden van Palace en Palace Brothers samen met zijn broer werkte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*